måndag 7 juni 2010

Med glädje

Äntligen har jag blivit färdig med mina klädesetiketter och visitkort. Fick använda mig av tre olika program i datorn för att knåpa ihop det hela, tur att min sambo är så bevandrad i det tekniska :) De små husen finns ju också på villaro-tagsen som jag syr i kläderna. Blev riktigt nöjd med layouten och färgerna till slut! Hittade små fina öljetter i olika pastellfärger på Panduro. Den lilla ängeln är gjord i lera och texten tryckt med boksavsstansar, idén fick jag från örtskyltar jag gjort tidigare.


Här kommer några söta sommarklänningar med rynk och raglanärmar.
Tryckknappar i ryggen.

Strl 68 (3-6mån) pris 250:-
Strl 74 (6-9mån) pris 250:-
Strl 74 (6-9mån) pris 250:-

Ett litet kollage med mina senaste alster. Jag älskar färgerna och mönstren!


Hoppas ni alla haft en skön helg och njutit av vädret!
Kram /S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar