söndag 2 maj 2010

Flitig myra

Och så var april slut.. Nu skulle man vilja trycka på pausknappen så man riktigt hinner njuta av våren med knoppar som slår ut och haven av vitsippor runt omkring. I stället har jag spenderat varje ledig stund bland tyger, mönsterpapper, nålar, strykjärn, trådrullar och.. ja ni förstår. En hel del tid har också spenderats framför datorn där jag notoriskt dammsugit en viss auktionssida på det rätta tyget. Tyvärr verkar det finnas andra som också tycker att just "mina" tyger är de finaste så priset har ibland blivit lite väl högt..
Härom dagen låg mina tags i brevlådan, efter tre veckors väntan. Så roligt att kunna pryda mina kreationer med mitt egna märke! Känns mer på riktigt då liksom. Här kommer lite bilder på en del av kläderna, först ett par kuddar med söta kinaflickor;

(klicka på bilderna för större format)
SÅLD!
SÅLD!

förklädesklänning strl 80

bakifrån.. med 'villaro'märket

samma modell, strl 68
..med kantband även nertill
en annan med smal manchester upptill, strl 80
fodrad med mjukt småblommigt tyg
..samma tyg i fållen nertill

Som ni ser finns det ännu inga knappar på hängslena.. Har lite svårt att bestämma mig om jag ska använda tryckknappar eller vanliga knappar? Det skulle ju vara bra att kunna justera dem i två lägen, så kan man använda klänningen lite längre. Då är det nog smidigast med tryckknappar för att det ska få plats.. Vad tycker ni?
Nä, nu går jag och sätter i tryckknappar i den ena och ser hur det blir!

Ha en skön måndag/ kram S.

1 kommentar:

  1. tryckknappar! lättast att knäppa med ålande bebisar :-)
    /a

    SvaraRadera