onsdag 7 april 2010

Underbara älskade vår

Idag är det en sån där riktigt härlig solig vårdag som man fantiserar om och längtar efter när den isande vinden letar sig igenom alla klädlagren ända in i märgen en grådaskig januaridag. Då man faktiskt tvivlar på att värmen kommer återvända för att tina upp och lossa på kylans fasta grepp om oss. Som om vore vi styrda av samma hand, lyfter vi huvudet mot solen och låter de mjuka strålarna dansa över ansiktet. Och vi förstår att det har hänt igen. Våren har kommit!
Köpte igår tre nya tyger, ett av dem på super-rea, ångrar att jag inte köpte mer, får nog göra det om det inte redan är slut.. Varför snålar man med tiorna just de gånger när det redan är jätte billigt?

Det understa tyget är vaxat, tänkte göra haklappar av det tror jag.. Får se vad det blir av de andra. Ska få låna lite nya mönster av en kollega, skulle bl a vilja prova att sy byxor och vanliga t-shirts. Det har mest blivit klänningar och nu behöver jag göra något till pojkar också känner jag.
Nu är det matdax igen!
Kram /S.


1 kommentar:

  1. Hej vännen, vilken mysig blogg du har skapat. Och så fint du skriver!
    Ja, visst är det lika underbart varje år då man för första gången kan vända ansiktet mot solen och riktigt känna hur man tinas upp... Då undrar man hur man har klarat sig så länge utan värmen och ljuset. Stor kram,
    Amal!

    SvaraRadera