måndag 5 april 2010

Så föds en blogg..

Jaa.. vart ska man börja så här när man startar en blogg egentligen?
Hade en annan blogg tidigare där jag berättade och lade upp bilder om vårt husbygge. Tänk att det snart är två år sedan vi flyttade från vår 1.a i stan och ut på landet.. Vi har inte ångrat det en sekund! Det är underbart att ha naturen inpå knuten, bra för själen i denna stressiga värld..
Här ser ni före- och efter bilder

Vi kunde inte förstå att vi precis köpt en tomt!

framsidan
baksidan, omålad panel

Där allt byggmaterial står framför huset finns det numera ett halvfärdigt garage. Det är vårens och sommarens projekt, att få det klart så bilarna kan stå där. Lägger upp lite fler bilder senare.

Vi är båda intresserade av design och inredning och det har varit så kul att inreda huset helt från scratch. Tyvärr blir det rätt dyrt i längden så det är tur att det finns loppisar & blocket! Älskar att fynda saker som kan göras om lite och vips har man fått en helt ny möbel! Eller så låter man det vara precis som det är med en vacker patina..
Här är några fynd

Efter grundmålning

Lite färg och nya beslag, sen blev det ett perfekt klädskåp till hallen!De här söta fåtöljerna fyndade jag på blocket. Efter målning och ny klädsel blev de så här fina. Var lite klurigt att få till klädseln så att den smiter åt om ryggstödet. Fick göra det i två moment, först framstycket och sedan sy på bakstycket. Efter att knapparna kom på plats blev det riktigt bra!


Gillar kökssoffor jätte mycket! Denna var i lackad furu och målades om i en fin ljusgrön färg. Ett tag därefter sålde vi den igen då vi hittade en bättre som har högre ryggstöd och är mer bekväm.

2 kommentarer:

  1. hej darling! guuuuuuuuuuuu va snygg blogg! alla har tyckt f:et är supersött! stor kram j

    SvaraRadera
  2. Härlig blogg du har!!!

    SvaraRadera